НАЦИОНАЛНО УЧИЛИЩЕ ЗА МУЗИКАЛНО И СЦЕНИЧНО ИЗКУСТВО
"ПРОФ. ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ" ГР.БУРГАС
  
                                                                                                                             

 

                                                                                                                                                                                                                  

Младежки експериментален театър донесе поредната гордост на Национално училище за музикално и сценично изкуство " Проф. Панчо Владигеров"

 

 

    

      Младежки експериментален театър донесе поредната гордост на Национално училище за музикално и сценично изкуство " Проф. Панчо Владигеров" и на град Бургас. Огромно вълнение и поредното приключение за младите ни артисти. Постановката ни - " Има ли смисъл да утепваме мечка?"- Панчо Панчев, реж.: Христо Хр. Симеонов, беше наградена за най- добър спектакъл в конкурсната програма. Младият постановчик Христо Хр. Симеонов се яви с индивидуален материал и беше отличен от журито в състав: Валери Кьорлински, Ивана Папазова и Стоян Сърданов. Стоян Величков бе награден с първо място.
Мария Димитрова, Ралица Николова, Христос Стаматиадис, Йордан Андонов, Мартин Йорданов и Симеон Димов получаха " Отличие на журито" за ролите си в " Има ли смисъл да утепваме мечка?". С индивидуални материали се явиха и- Петър Дичков, Теодор Каракачанов и Александър Джимджинов, които също бяха отличени. Поздравления за възпитаниците на Георги Минков, Даниела Георгиева и Невена Цанева. Поздравления и за Димитър Узунов и Калин Николов, които отговаряха за звука и осветлениетл към постановката.
За пореден път нашите актьори ни представиха на много високо ниво, а публиката и журито бяха много възхитени и очаровани от всичко, което им представихме.

ГРАМОТИ

                                                                    ©  НУМСИ “ПРОФ.ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ” *БУРГАС* 29/09/21 . Всички права запазени.
Материална база
Контакти
Документи
Прием
Новини
Начало